Мој дом по мерка

Тимот на Новомак се води од идејата да им пружи комплетна услуга и компоненти за изработка на мебел по мерка на столарите, архитектите, проектантите и крајните клиенти. Во настојувањето да одговориме на барањата на пазарот, се посветивме на давање врвни услуги и остварување на високо ниво на задоволство кај нашите клиенти. Ви нудиме квалитет и доверба на кои се темели нашето работење.

Дознај повеќе

Што е ново ?

Нови дрвени ногарки
Машина за прецизна обработка MINIPRESS top - Blum

Дознај повеќе

Нови метални ногарки
Egger новитети

Дознај повеќе

Брза нарачка
Платформа за фиоки - MERIVOBOX

Дознај повеќе

Online сервиси

Тргнувајќи од премисата дека времето е пари, а динамиката на животот е се побрза тимот на Новомак постојано работи на прилагодување и подобрување на on-line сервисите.

Најчитани постови

филтер за вода
Franke Vital

Филтер за вода

Најмоќниот филтер за вода на пазарот кој ги уништува 99.9% од бактериите.

Popup Image
GTV Loft

Сега е лесно

Супер решение за тесни простори, без разлика кој е Вашиот стил.

Peka Pecasa

Модерно решение

Ви го претставуваме новитетот -PECASA. Овој систем е идеален за да го организирате просторот.

Popup Image
Peka Fioro

Дом како од Холивудски филм

Неодолива комбинација на дрво и метални панели, во хармонична целина.

Popup Image