Новомак

Даночен број

MK4030005578346


Работно време

Понеделник до петок 08:00 до 19:00 (издавање роба до 18 часот)

Сабота 08:00 до 15:00


Изложбен салон и администрација

Бул. Киро Глигоров бр. 3 Скопје

За продажба

+389 2 2461-664

prodazba@novomak.mk

За кројни шеми

+389 22401-081

krojnisemi@novomak.mk

Оставете ги Вашите информации, а ние ќе Ве исконтактираме најбрзо што можеме