Услуги

КРОЕЊЕ

БРЗО, ПРЕЦИЗНО И СВЕСТРАНО

Машините за кроење со кои располагаме SHELLING S40 и SHELLING F2 се последните технолошки остварувања во автоматизираната технологија за кроење. Тие се првиот чекор во процесот на производство и затоа мора да бидат прецизни. 
Во Новомак нудиме висококвалитетен сервис на кроење, за што употребуваме дијамантски алати. Според вашите потреби можеме да ви понудиме обработка на широка палета на материјали, искроени по ваши димензии навремено и брзо.

Кроење

Нудиме висококвалитетен сервис на кроење, за што употребуваме дијамантски алати. Според Вашите потреби можеме да ви понудиме обработка на широка палета на материјали, искроени по Ваши димензии навремено и брзо.
 

CNC обработка

CNC обработка подразбира праволиниско, криволинско и 3D сечење, режење, бушење и обликување на плочести материјали.

Оптимизација

Откако ќе се избере декорот и дебелината на плочестиот материјал, земајќи ги во предвид потребните димензиите за изработка на мебелот нашите стручни лица податоците ги обработуваат компјутерски како би се постигнало максимално искористување на плочата.