Прашања и одговори

Работно време на Новомак ?

Салонот работи од понеделник до петок од 8:00 до 19:00 и сабота од 08:00 до 15:00. Додека роба се издава до 18:00 во работна недела, односно до 15:00 во саботите.

Дали вршите достава?

Достава на купената роба може да се организира преку Карго. За подетални информации и договарање за достава контактирајте на бројот : 2 2461-664.

Дали изработувате намештај ?

Кај нас може да купите се што Ви е потребно за изработка на мебел, од плочест материјал, оков па се до садопери, батерии и аспиратори. Повеќе за нас.

Може ли да се купува On-line ?

Сите артикли се достапни на нашата online продавница  каде може да направите нарачка на она што Ви е потребно. 

Цена на артикли ?

Сите цени Ви се достапни на нашата  online продавница, како и залиха на артиклите.