Честит Велигден

Во време кога сите сме загрижени за своето здравје и општествената состојба она што може сите да посакаме е спокој, љубов и мир во секој дом.
Со надеж на поспокојни денови,  Ви го честитаме најголемиот Христијански празник Велигден. 
Со љубов, Новомак