Направи online нарачка

Драги клиенти, да се однесуваме одговорно и да се грижиме за јавното здравје. Почитувајте ги мерките за заштита од COVID – 19 и одложете ги непотребните излегувања од дома. Новомак, до завршувањето на ситуацијата, предност ќе дава на online нарачките и online кројните шеми. За помош околу правењето нарачки, исконтактирајте го Вашето одговорно лице. Сите оние кои ќе дојдете во нашиот салон задолжително почитувајте ги правилата поставени во салонот. ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ Е ЗАЕДНИЧКА ОДГОВОРНОСТ, ОД НАС ЗАВИСИ.

 

Купувај Online тука

Направи кројна шема тука