Работно време за новогодишните празници

Почитувани клиенти,

Ви посакуваме година исполнета со здравје, љубов и успех , опкружени со најблиските.

Воедно Ве информираме дека:

На 31.12.2019 година Новомак ќе работи со скратено работно време, односно од 8:00 до 15:00 часот.

Неработни денови за празниците се: 01.01.2020, 06.01.2020 и 07.01.2020, празниците нема да бидат спојувани.

 

Со почит,

Новомак