Медијапан за луксузен и атрактивен мебел

Медијапанот како материјал важи за еден од најквалитетните материјали за изработка на мебел.  Неговата густина го прави многу цврст и отпорен на механички оштетувања. Доста е популарен поради неговата можност за фарбање и лесна обработка при што може да се задоволат сите желби за бои и нијанси. Самиот финиш на површината може да биде во три варијанти: фарбан и лакиран, обложен со фолија или фурниран. Се користи за изработка на висококвалитетен мебел, а се применува во домот, канцеларии, хотели и јавни објекти.

За безконечен избор на бои и нијанси - Фрабан медијапан

Медијапан
Медијапан
Медијапан
Види медијапани

За едноставна елеганција – медијапан обложен со фолија

Медијапан

Медијапан
Медијапан

Види медијапани

За мебел со карактер – фурниран медијапан!

Медијапан

Медијапан
Медијапан

Види фурнирани медијапани