ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА КРОЕЊЕ НА ПЛОЧЕСТ МАТЕРИЈАЛ

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА КРОЕЊЕ НА ПЛОЧЕСТ МАТЕРИЈАЛ

Потребни квалификации:

  • Техничко образование
  • Задолжително претходно работно искуство на иста или слична позиција
  • Основно познавање на англиски јазик

Личен профил:

  • Посветеност, лојалност и одговорност
  • Желба за работа во средина со високи барања
  • Добри комуникациски способности
  • Флексибилност/адаптибилност
  • Тимско работење и кооперативност
  • Ефективност и ефикасност

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време, со одличен паричен надоместок.

Своето CV (ЗАДОЛЖИТЕЛНО со слика!) доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk, со назнака: “Оператор на машина за кроење на плочест материјал''.

Кандидатите кои не ги исполнуваат бараните услови нема да бидат разгледувани.