МАГАЦИОНЕР

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР

Одговорности и задачи:

  • Задолжен за комплетна организација за прием, пренос и издавање на роба,
  • Изработка на потребна документација.

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование, 
  • Претходно работно искуство како магацински работник,
  • Возачка дозвола Б – категорија (активен возач).

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност,
  • Самоиницијативност и енергичност,
  • Способност за тимска работа,
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk со назнака "Магационер".

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!