Известување за неработни денови за Велигденските празници

Почитувани коминтенти, 

Ве известуваме дека за време на Велигденските празници Новомак ќе работи во сабота (27.04.) и вторник (30.04), додека неработни денови се петок (26.04.) и понеделник (29.04.).

Со почит,
Новомак ДООЕЛ