Презентација на Egger-овата колекција за 2019та

На 17ти и 18ти Април во конференциската сала на Новомак се одржаа вкупно 6 презентации, на кои присуствуваа повеќе од 300 партнери на Новомак. На оваа презентација  вработените од Egger несебично го пренесоа своето знаење и ни одговорија на прашањата:

 

Која е разликата на Feelwood структурата како дел од колекцијата на Egger ?
Која е предноста на ламинираните работни плочи ?
Каде се користат HPL ламинатите ?
Предноста на компакт плочите и нивна примена како работна површина.
Запознавање со апликација зa визуелизација на декорите.

Image may contain: indoor

 

Image may contain: 1 person, indoor

 

Image may contain: 17 people, people sitting and indoor

 

Image may contain: one or more people and indoor