Новомак - сертифициран партнер на Egger

Со задоволство Ве известуваме дека Новомак стана сертифициран партнер и дистрибутер на Egger. Со тоа ја збогативме нашата стандардна колекција со висококвалитетни декори на оплеменета иверка, работни плочи, ѕидни облоги како и со соодветни ABS траки и медијапани од Egger.

 

Резултат со слика за egger perfect sense

Сите декори од колекцијата на Egger се достапни по нарачка.