Акција на Blum Tandembox Antaro лизгачи и страници


Со купени:

  • 10 TANDEMBOX лизгачи L = 500mm
  • 10 TANDEMBOX страници (бели) L = 500mm, H = 95mm

Добивате гратис:

Aventos HF:

  • Механизам за подигнување 20F2500
  • Телескоп за подигнување 20F3800
  • Покривна капа (бела) 20F8000B

Цена на сетот: 
17.850 ден.

Количините се ограничени ! Акцијата трае од 23.03.2019 до 05.04.2019