Шарка ONYX black Blum - за мебел со стил

Несомнено темниот мебел зрачи со елеганција. Затоа ги носиме ONYX BLACK - Blum кои дискретно го пополнуваат мебелот и ја комплетираат визуелноста. Притоа со оваа стандардна шарка 110о, немате потреба да купувате никакви додатоци затоа што истата е комбинирана со CLIP TOP и BLUMOTION механизми. Посетете ја нашата online продавница и купете веднаш.