Рачки кои будат импресии

Човечкото око реагира на рачките. Тоа е првиот контакт со мебелот. Дизајнот на рачката го дава целиот карактер на мебелот, па така ако ги смените рачките целата импресија за мебелот ќе се промени.

 

Дизајнирани да траат

Furnipart своето 40 годишно искуство во дизајнирање и производство на рачки го започнува со производство на пластични рачки, па преку дрвените да дојдат до создавање на новата алуминиумска колекција. Овие алуминиумски рачки со кои Furnipart се издвојува на пазарот се направени од еколошки алуминиум и се карактеризираат со висок квалитет.

BASE

Шифра: 401160

COMPACT

Шифра: 401159

SHUFFLE

Шифра: 401162

RIO

Шифра: 401146

RIO

Шифра: 401144

PYRAMID

Шифра: 401135

Дизајнирани за модерен живот

Секоја рачка од оваа колекција раскажува приказна на свој единствен начин и Ви овозможува да ја истакнете својата индивидуалност преку мебелот. Без разлика дали станува збор за просторија во Вашиот дом или деловен простор Furnipart рачките без проблем ќе се вклопат во ентериерот.

PORT

Шифра: 401155

PORT

Шифра: 401156

PORT

Шифра: 401157

STATION

Шифра: 401134

STATION

Шифра: 401129

FALL

Шифра: 401114

 

Дизајнирани за тебе

Вградливи профили кои не бараат жлебање.
Вградливите рачки од оваа колекција не бараат предходно жлебање, што значително ја убрзува и олеснува нивната монтажа и придонесува за разубавување на елементите.

BLAZE 2

Шифра: 401120

BLAZE 2

Шифра: 401121

BLAZE 2

Шифра: 401123

BLAZE 2

Шифра: 401124

BLAZE 2

Шифра: 401126

BLAZE 2

Шифра: 401125