Убавината е во природните мотиви - нови оплеменети иверки од Falco

Со задоволство Ви ги претставуваме новите дрвени декори од колекцијата на Falco. Новите оплеменети иверки со природни мотиви и мирни тонови се достапни со димензија 2800x2070mm и дебелина 18mm.

 

Колорадо Бор

620FS22
ABS трака: 288512
Димензија на трака: 22x05; 22x2; 42x2mm

Бел Даб

627FS26
ABS трака: 24080
Димензија на трака: 22x1mm

Сив Даб

628FS26
ABS трака: 241150
Димензија на трака: 22x1mm

Природен Даб

629FS26
ABS трака: 244139
Димензија на трака: 22x05; 22x2mm

Адмирал Орев

640FS26
ABS трака: 223657
Димензија на трака: 22x1mm

Вирџинија Костен

641FS26
ABS трака: 283713
Димензија на трака: 22x05; 22x1mm