Нов германски квалитет - супер херојот SPAX

Како да се заштитиме од оштетувањето ?

Новиот шраф на Spax,  со себе носи неверојатни карактеристики кои не дозволуваат оштетување на плочестиот материјал, како и на дрвото, без разлика колку  се тие осетливи. Овие шрафови можете ексклузивно да ги најдете во Новомак.

Посебни карактеристики:
A – Совршена глава
B – Материјалот од кои се изработени WIROX (бел цинк), е со 20% поголема отпорност на корозија.

Предности:
1. Остар врв со четвртаст пресек, за лесно и брзо шрафење.
2. Запчест навој, за лесно шрафење поради назабувањето.
3. Жлебови под главата – нема потреба од фрезинг.