Магационер

МАГАЦИОНЕР

Одговорности и задачи:

  • Задолжен за комплетна организација за прием, пренос и издавање на роба
  • Изработка на потребна документација

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование 
  • Претходно работно искуство како магацински работник
  • Возачка дозвола Б – категорија (активен возач)

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Самоиницијативност и енергичност
  • Способност за тимска работа
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на 

РМ. Вработувањето е на неопределено време.Своето CV (ЗАДОЛЖИТЕЛНО со слика!) доставете го на jobs@novomak.mk