Новости

Честит Велигден

Во време кога сите сме загрижени за своето здравје и општествената состојба она што може сите да посакаме е спокој, љубов и мир во секој дом. Со надеж на поспокојни денови, Ви го честитаме најголемиот Христијански празник Велигден. Со љубов, Новомак
Повеќе

Направи online нарачка

Драги клиенти, да се однесуваме одговорно и да се грижиме за јавното здравје. Почитувајте ги мерките за заштита од COVID – 19 и одложете ги непотребните излегувања од дома. Новомак, до завршувањето на ситуацијата, предност ќе дава на online нарачките и online кројните шеми. За помош околу правењето нарачки, исконтактирајте го Вашето одговорно лице. Сите оние кои ќе дојдете во нашиот салон задолжително почитувајте ги правилата поставени во салонот. ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ Е ЗАЕДНИЧКА ОДГОВОРНОСТ, ОД Н...
Повеќе

Инспирација за Вас

Со задоволство сакаме да Ве известиме дека излезен е третиот број на списанието Инспирација.
Повеќе

Батерија со три црева

Често пати при поврзување на кујнската батерија со нискомонтажно бојлерче, се практикува батеријата да биде со три црева.
Повеќе

Тека PRO - за професионален изглед на кујната

📣Не ја пропуштајте можноста да имате професионална батерија за само 9.566 ден. 🥇5 години гаранција 👉https://bit.ly/2VOIzmZ ✖Стара цена: 19.133 ден. ✔Нова цена: 9.566 ден " Батерија за кујна со покритие хром " Подвижен туш " Висока лула со перлатор " Вртлива лула 360° " Аератор против варовник " Керамичка глава " Препорачан воден притисок 1-5 бари (kg/cm2) " Препорачана температура на топла вода 45°C-65°C
Повеќе

Известување за ден 07.05.2019

Драги клиенти, Ве известуваме дека денес работиме со нормално работно време па повелете да го изберете најдоброто за Вашиот мебел.
Повеќе

Презентација на Egger-овата колекција за 2019та

Дознаваме : Која е разликата на Feelwood структурата како дел од колекцијата на Egger ? Која е предноста на ламинираните работни плочи ? Каде се користат HPL ламинатите ? Предноста на компакт плочите и нивна примена како работна површина. Запознавање со апликација зa визуелизација на декорите.
Повеќе

Рачки кои будат импресии

Човечкото око реагира на рачките. Тоа е првиот контакт со мебелот. Дизајнот на рачката го дава целиот карактер на мебелот, па така ако ги смените рачките целата импресија за мебелот ќе се промени.
Повеќе

Убавината е во природните мотиви - нови оплеменети иверки од Falco

Со задоволство Ви ги претставуваме новите дрвени декори од колекцијата на Falco. Новите оплеменети иверки со природни мотиви и мирни тонови се достапни со димензија 2800x2070mm и дебелина 18mm.
Повеќе

Нов германски квалитет - супер херојот SPAX

Како да се заштитиме од оштетувањето ? Новиот шраф на Spax, со себе носи неверојатни карактеристики кои не дозволуваат оштетување на плочестиот материјал, како и на дрвото, без разлика колку се тие осетливи. Овие шрафови можете ексклузивно да ги најдете во Новомак.
Повеќе