Let’s create – The box platform for your ideas

Платформа за фиоки која не те ограничува

Ви го претставуваме новиот продукт на Blum - модуларна платформа која Ви овозможува да креирате фиоки и елементи на извлекување по сите барања - со едноставна обработка и монтажа. Оптимизирана функционалност со добро препознатлива естетика. Накратко може да кажеме дека MERIVOBOX овозможува да ги реализирате сите Ваши идеи, како и оние на клиентите.

За полесно да одберете:


MERIVOBOX за фиока со висина N - совршена за во кујна под работната површина.

MERIVOBOX за фиока со висина М - совршена најчесто употребуваните фиоки.


MERIVOBOX за фиоки какви што ќе замислите
Карактеристики:


Едноставно и функционално решение на кое лесно ќе се навикнете

Одберете внимателно и со љубов ♥