Зашто Egger ?

Техничката, естетската, економската и еколошката препрека се прав предизвик во реализирањето на секој проект. Токму затоа Егер во својата колекција Ви нуди бројни декори, материјали и структуки како би ги одбрале најпрликладните за реализација на Вашиот проект.

Оплемента иверка

50 годишното искуство несомнено резултира со колекција на високо квалитетни иверки, иверки кои се стремат да одговорат на широкиот спектар на барања на клиентите, независно дали се наменети за уредување на некој дом или луксузен деловен простор.

Работна плоча

Несомнено новитетите во нашата колекција живописно ги презентираат дрвото, бетонот и каменот како најпосакувани природни мотиви во ентериерот. Сите работни плочи од оваа колекција се со ламиниран финиш, што дозволува неповторлива тактилна димензија, притоа правејќи ги истите ултра лесни за одржување.

Медијапан

PurfectSence колекцијата медијапани не е осетлива на допир и не е подложна на остатоци од прсти. Така истите се супер погодни да се користат за големи површини и вратички без рачки. Овие медијапани се достапни со супер мат и со висок сјај структура.

Хармоничен простор

Декорите на Egger се достапни и како:

ABS трака

Ѕидна облога

Завршна лајсна

HPL ламинат

Пробај ги комбинациите

Структура која освојува

Feelwood

Називот кажува се

Egger во сè се раководи според потребите на клиентите. Затоа многу вложува во иновации и со тоа успева да развиее декори и структури кои одговараат на желбате за производите, и не само што изгледаат природно, туку и на допир делуваат автентично. Благодарение на неодамнешните достигнувања во развивање на производите во фабриките,Egger го изнесува Feelwood. Следната генерација на производи кај кои при вклопувањето на структурата и принтот настануваат високовредни завршни слоеви.

Егер во оваа колекција успева да ја долови визуелната и тактилната есетика на дрвото што буди позитивни имресии. Токму желбата на клиентите во просторот да ја внесат природата и природните мотиви, ни беше најголем поттик да ги донесеме Егеровите декори во Новомак.

Автентичен изглед
Чувство на допир
Постојаност на светлина

Контактирајте не