Decospan - Вашиот избор за дрвен ентериер

Брзиот начин на живот и работење знае да биде стресен. Затоа, Decospan Ви нуди фурнири со кои може да му дадете смирувачки и уникатен карактер на Вашиот простор.Интегрираното дрво ја зголемува атрактивноста на просторот и дава чувство на удобност и спокој.

Достапни за сите

Во стандардната колекција на Новомак може да ги најдете фурнираните плочи на Decospan со различни димензии и шари. На лагер се достапни фурнири од Американски орев,Даб и Бука, како и колекциите на Querkus и Sinnoki.


Сите декори се достапни во ARCHITECTURAL, CLASSIC и COMMERCIAL класа.Разликата на класите е во начинот на спојување на дрвото.


Decospan во сите колекции внимава да ги вклучи иновативноста, високиот квалитет и одржливоста на фурнирите, и токму поради тоа нивните фурнири се извојуваат од сите останати на пазарот.
Види ги сите фурнири

Querkus

Најлуксузната колекција на Даб

Со оваа колекција Decospan успева да одговори на големите барања на архитектите и проектанските куќи во северно-источна Европа. Еколошкиот дизајн и автентичноста на овие материјали го прават секој простор раскошен.

Автентично
Гламурозно
Природно

Ви треба помош за Вашиот проект ?